Видеонаблюдение

видеонаблюдение

Изграждане на системи за видеонаблюдение

Видеонаблюдението е основна дейност на фирмата и е необходимо да уточним, че изграждането на системи за видеонаблюдение  включват следните стъпки:

  1. Проектиране и съвместно решение за избор на разположението на камерите от гледна точка за по-добър обхват на видимост, по добра защита от вандалски прояви и др.
  2. Избор на видеорекордер (DVR) и разположението му за оптимален вариант при съответната кабелната инфраструктура и достъп от упълномощените лица за поддръжка и работа.
  3. Избор на кабели, захранващи блокове и други спомагателни аксесоари е решаващ при изграждане на професионални мрежи за дългогодишна употреба. Ето за това ние се ангажираме да използваме само проводници високо съдържание на мед (Cu) и UV защитни покрития.

Ние от “ЕлектрониксБГ“ ЕООД имаме за цел да работим само със изпитани марки и да предлагаме професионален монтаж в предвидените за това срокове. След дългогодишен опит в бранша можем да твърдим, че много от нашите клиенти остават доволни от изградените наши системи и това ни мотивира за съвместна работа и по други наши проекти в сферата на електрониката.